STORITVE

Družabna omrežja so spremenila način, kako se ljudje med seboj povezujemo, komuniciramo in delimo informacije. Uporabljajo tehnologijo, ki povezuje ljudi, zato so postala izredno orodje za doseganje ciljih javnosti posamezne blagovne znamke, podjetja ali organizacije tudi na spletu. Bistvena prednost družabnih omrežij je neposredni dialog s ciljno skupino odjemalcev in ustvarjanje odnosa med podjetjem in kupcem tudi na spletu.

Ello naročnikom ponuja strateško načrtovanje nastopa podjetja ali blagovne znamke na družbenih omrežjih. Na podlagi poslovnih ciljev ustrezno določimo način komuniciranja, politiko urednikovanja in svetujemo pri izbiri najprimernejših objav. Izdelamo komunikacijski načrt, s katerim podjetje učinkovito nadaljuje nastop na izbranem komunikacijskem kanalu. Pomagamo tudi pri odzivanju na objave in svetujemo takrat, ko pride do negativne kritike. Negativno spremenimo v pozitivno. Zagotovimo tudi kreativno podporo za portale družabnih omrežij ter za podjetje pripravimo vse kreative, ki jih potrebuje za uspešen nastop. Pomagamo tudi pri pripravi vse dokumentacije za izvedbo nagradnih iger in svetujemo, kako realizirati projekte znotraj podjetja. Prevzamemo že obstoječe profile na družabnih omrežij, ali pa uredimo vstop na družabno omrežje, ki je za podjetje najprimernejše. Ello ponuja celotno komunikacijsko podporo na strani, kot tudi urednikovanje vaše strani na družabnih omrežjih.

SVETOVANJE

Facebook ali LinkedIn, je morda pravi Google+? Ste dovolj hitri za Twitter? Kaj pa Instagram ali Pinterest? Youtube? Pomagamo in svetujemo vam pri izbiri najprimernejšega družabnega omrežja glede na dejavnost in naravo vašega podjetja.

IZDELAVA STRATEGIJE

Da bi se v digitalen svet podali povsem pripravljeni, potrebujete pravi načrt. Le z učinkovito in unikatno strategijo je možno zagotoviti uspeh podjetja tudi na internetu.

IZOBRAŽEVANJE

Ello vam ponuja učinkovito individualno izobraževanje pred vstopom na družabna omrežja, kjer vam podrobno predstvimo vse priložnosti in pasti družabnih omrežij. Pridobili boste tehnično znanje o uporabi izbranega medija, seznanili vas bomo z izvedbo nagradnih iger, varstvom podatkov uporabnikov na spletu, avtorskih pravicah fotrografij in drugih pasteh, ki vas čakajo ob vstopu na družabna omrežja. Vsebino izobraževanja povsem prilagodimo vašim potrebam.

VODENJE PROFILOV

S številnimi izkušnjami, tako na lokalnem kot tudi mednarodnem področju, vam lahko zagotovimo unikatno storitev vodenja vašega profila, na katerem koli družabnem omrežju. Z izkušnjami na področju odnosov z javnostmi vam lahko vselej ponudimo tudi učinkovit komunikacijski servis.

IZDELAVA KREATIV

Pomagamo vam z nasveti pri izdelavi marketinških kampanj na družabnih omrežij. Uredimo tudi kreative za objave ali image strani vašega podjetja na družabnih omrežjih.