Trgovina Gradimpoceni.si

S podjetjem KDZ plan, lastnikom spletne strani gradimpoceni.si sodelujemo že od ustanovitve podjetja. Kontaktirali so me za izdelavo njihove prve spletne trgovine. Odločili smo se za izgradnjo z uporabo sistema Joomla in namestili trgovino Virtuemart. Ključno pri izdelavi spletne strani je bilo, da mora biti spletna stran pregledna, izdelki dostopni z enim klikom in uporabniku enostavna za uporabo. Hkrati so želeli spletno trgovino, ki bo sodobna, torej podprta tudi za brskanje z mobilnimi telefoni.

Namestili smo sodoben template, ki je tudi responsive in s tem razširili krog potencialnih strank tudi na tiste, ki uporabljajo mobilne naprave. V template smo vnesli njihove elemente CGP, popravili barve in uredili razne manjše spremembe izgleda. Stran smo dodatno zaščitil pred vdori.

Za vse njihove spletne portale smo jim izdelali tudi simpatično ikonico lopate, ki se pojavlja na zgornjem zavihku v brskalniku.


Spletno stran lahko obiščete na: www.gradimpoceni.si

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6